Onsdagssynd

Skrivet den: 2011-10-26 Klockan: 21:37:41

Det har varit världens gråaste, tråkigaste och tröttaste dag idag så jag tillät mig själv att synda lite nu ikväll, för vad kan muntra upp en mer än choklad egentligen?

Gjorde chokladmousse med grädde och hallon, superlätt att slänga ihop och framför allt supergott att äta!



Smält 100 gram mörk choklad i ett vattenbad



Knäck i två äggulor och rör om tills det är ordentligt blandat



Vispa grädde ganska hårt och häll ner i chokladblandningen



Vispa tills allt är ordentligt blandat



Häll upp i glas och låt stå i kylen tills det har stelnat. Servera med vispad grädde och bär.

Yummie!

Senapsgult

Skrivet den: 2011-10-26 Klockan: 10:10:33

Gah, så jävla trött jag är. Har sovit 1,5 timme bara och jag dör. Man blir helt trög av att inte sova ordentligt alltså. Hade skitmycket sömnproblem för några år sen, då sov jag i princip ingenting på fyra månader och jobbade mer än heltid. Det var helt sjukt men konstigt nog var det den bästa tiden i mitt liv haha. Inte för att jag inte sov men för att allt var så bra i livet då och det var precis när jag var nykär i Felipe och jag trivdes så sjukt bra på jobbet. Saknar det!

Anyways, today I'm rockin' my mustard tights!







Senapsgult och rostfärgat är ju säsongens hetaste färger och jag trodde aldrig i mitt liv att jag skulle ha på mig någon av de färgerna men jag ÄLSKAR det nu haha. Är man fashion freak så är man!

Beloved jewellery

Skrivet den: 2011-10-23 Klockan: 17:31:00

Äger otroligt mycket smycken, och då menar jag OTROLIGT mycket. Just smycken har alltid varit min stora svaghet. Jag vet att min mamma blev galen på mig redan när jag var en liten plutt för jag skulle alltid stanna i alla skyltfönster och smyckesaffärer. Kunde stå där och titta och titta hur länge som helst, ändå tills mamma sa att det räckte och då gick jag motvilligt därifrån samtidigt som jag vred nacken ur led medan jag försökte få en sista glimt av allt vackert (kanske därför jag har så mycket problem med min nacke nuförtiden?). Alla tycker att jag har för mycket smycken, förutom jag själv då, jag tycker jag har alldeles för lite haha.

Finns ju inget bättre än smycken och accessoarer, det kan piffa upp vilken halvtråkig outfit som helst och är verkligen ett sätt att uttrycka sig på!



















A tiny tiny bit av alla mina smycken haha

Dagens i-landsproblem

Skrivet den: 2011-10-23 Klockan: 12:09:00
Det må vara ett i-landsproblem men inte fan är det roligt för det. Bershka, min absoluta favoritaffär någonsin, finns inte i Sverige. (Sen att jag inte ska handla något innan jag sticker till England är en annan femma, det är en principsak liksom!) Den finns i Qatar, Libanon, Jordanien och Kuwait för att ge exempel, men inte här i vårt kära avlånga land. What's up with that och vart vänder jag mig om jag vill klaga? För det vill jag verkligen. Bershka är en spansk kedja med underbara kläder, skor, väskor och accessoarer och man kan inte annat än älska den.

Jag blev verkligen bortskämd när jag bodde på Teneriffa, då hade man en Bershka runt varje hörn. Jag har helt ärligt aldrig sett ett plagg därifrån som jag inte skulle kunna bära. Det var helt enkelt love at first sight när vi introducerades för varandra. Det är inte många affärer där man skulle kunna tänka sig att äga vartenda plagg, men med Bershka var det alltid så.

Åh, Bershka i mitt hjärta. En vacker dag hoppas jag att våra vägar korsas igen ♥

Seglördag

Skrivet den: 2011-10-22 Klockan: 17:20:29

Träningen gick bra idag, dock kändes det lite halvt meningslöst för jag blev knappt trött ens. Är van vid Emelies killer-pass på 24 Seven. Man dööör av hennes pass, no kidding alltså. Hon kallas inte Hitlerina för inget haha. Men skönt att få röra på sig lite ändå för jag har knappt hunnit träna i veckan, och när jag ändå inte mår hundra så kanske det är bra att inte ta ut mig för mycket.

Är så fucking pepp på England, längtar riktigt mycket redan! Och idag var jag superduktig, gick på Entré med Sandra och Zinnia utan att handla någonting fast att det kliade i fingrarna, och det är fan grymt att klara det när man heter Nickey. Är en äkta liten shopaholic haha. Eller jag handlade en klocka men det var för pengar som jag fick när jag lämnade tillbaka en tröja så det blir liksom plus minus noll. Funderar dock på att lämna tillbaka den också för det har redan kommit in fukt under glaset och jag har haft på mig den i typ tio minuter. Grym kvalitet!

Anyways, har bestämt mig för att inte handla någonting alls som jag inte måste, alltså typ kläder, skor, smycken etc. tills jag kommer till England. Allt är sjukt mycket billigare där och där finns mycket roligare affärer också så det är bara dumt att inte spara mig till jag kommer dit. Can't wait! Jul i England är det mysigaste som finns, ååh!

Vill inte blogga på denna adressen egentligen, gjorde denna bloggen för tusen år sedan men har aldrig skrivit i den, men nu har jag helt plötsligt fått tillbaka blogglusten och jag pallar inte göra ny design och header och allt skit så det får väl bli här ett tag i alla fall. Stör mig på att jag inte kan fortsätta blogga på min gamla blogg, som var grym och faktiskt ganska populär, men tyvärr finns det människor som läste den som jag inte vill ha med att göra.

Nej, nu ska jag fixa lite kaffe och sätta på Big Bang Theory-boxen och bara dö lite i soffan. Man blir så jävla trög och seg av att inte sova alltså. Dö, sömnproblem, dö!



England i somras, dör så mycket jag saknar den lille skitungen!

Morgonträning

Skrivet den: 2011-10-22 Klockan: 08:41:32

Har lyckats sova några timmar men är långt ifrån utvilad. Hatar att min sömn alltid ska påverkas så himla lätt och så fort det är något.

Ska sticka och träna med Sandra såhär på en lördagsmorgon och allt och sen ska jag fan hem och däcka i soffan. Har ont i halsen men hoppas att det är i brist på sömn och inte sjuk-ont i halsen. Min kropp är konstig, jag vet men för mig finns det olika sorters ont i halsen haha.

Nej, kaffe här så man kanske vaknar lite i alla fall och sen ska jag slänga på träningskläder och ta bussen. Jävlar vad mörkt det är länge på morgnarna nu, ångest på det!

Förresten, har bokat resa till England över jul och nyår till min underbara familj. 20:e december sticker jag, är skitglad hehe :)


Bloggar från min mobil nu, får se om det funkar överhuvudtaget. Puss!

 

Jag och Devs på julafton 2007 på Teneriffa

Fredagslista i brist på annat

Skrivet den: 2011-10-21 Klockan: 21:51:55
Vad gör du just nu?
Halvkollar på Idol, dricker te och läser bloggar och kämpar för att inte somna sittandes, är helt slut.

Var tror du att du är/gör om 1 år?
Jag hoppas att jag har börjat plugga idrottsvetenskap eller något annat som har med hälsa och träning att göra.

Vad ångrar du, om något, i livet?
Har gjort en massa saker som jag inte är stolt över, framför allt när jag var yngre, men med åren har jag också lärt mig att det inte är lönt att gå runt och ångra en massa saker som man ändå inte kan göra ogjorda. Förhoppningsvis lär man sig av sina misstag och växer som människa. De valen jag har gjort har gjort mig till den personen jag är idag och det hade jag inte velat ta tillbaka.

Hur kommer du gå klädd i vinter?
Lite mer dressat än vanligt kanske. I somras var det fransar och indian-boho-hippie-stilen som gällde för mig men nu blir det mycket byxor och kläder i rostfärgat, orange, smaragdgrönt och svart. Mycket blusar med knytband och allmänt sjuttiotalsinspirerat. Ponchos och stora härliga stickade tröjor och halsdukar.

Vilka 3 saker är du beroende av?
1. Kaffe for sure. 2. Min iPhone. 3. Musik musik musik!

Har du någon dold talang?
Jag är vig men inte så vig som jag var när jag var yngre, jag har blivit sjukt grym på att laga mat och faktiskt så tycker jag att jag har fått en ganska grym sångröst de senaste åren konstigt nog.

Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg?
Förra helgen: Inte jättemycket, tog det väldigt lugnt men det var mysigt ändå. Var på 70-årskalas hos mormor i Trelleborg, chillade och åt gott med älskling, tvättade och gick i Bokskogen. Hej pensionär-Nickey haha.
Nu i helgen: Skulle göra en massa men lyckades inte sova inatt så har varit helt förstörd idag. Imorgon ska jag träna om jag lyckas få någon sömn och så tänkte jag hänga i stan lite.

Vad har du på dig just nu?
En handduk om håret och en om kroppen :)

Bästa skönhetsknep?
Tvätta alltid av sminket innan du lägger dig! Solarium, även om det inte är det mest hälsosamma kanske. Man känner sig sjukt mycket fräschare med lite färg! Och skratta mycket!

Vilka är dina dagens planer?
Nu är dagen typ slut men kolla färdigt på Idol väl, kramas med älskling när han kommer hem och försöka få någon jävla sömn inatt.

Vad äter du helst inte?
Skinka och lamm. Usch och fy.

Nämn 3  bloggar du besöker dagligen?
1. Kenzas
2. PT-Fia
3. Engla

Har du haft ett förhållande som varat i över ett år?
Yes, mitt nuvarande. Blir tre år i december.

Bästa staden/landet du besökt?
Barcelona, Puerto de La Cruz/Santa Cruz, London, Bangkok.
Spanien och Thailand.

Vilken kändis får du höra att du liknar?
Ferige, Fergie och åter Fergie. Dom kallade mig till och med Fergie i gymnasiet haha.

Tror du på gud?
Ja, det gör jag.

Vad är din största rädsla?
Att bli gammal. Är riktigt rädd för det, det är skitjobbigt. Alltså livrädd är jag. Inte för att bli typ 55 bast, utan att bli gammal och grå och tyna bort långsamt och dö.

Nämn en sak du aldrig provat på:
Hm, har testat det mesta haha. Eller inte tunga droger och så och skulle aldrig göra heller.

Vilka är dina favoritnamn?
Det säger jag inte för det ska mina barn heta haha. Det sjukaste är att när jag träffade Felipe så sa han att det fanns ett spanskt pojknamn som han alltid har älskat och som han vill att hans son ska heta och så var det exakt samma namn som jag alltid har älskat och vill döpa min son till. Meant to be hehe!

Hur/Var vill du bo i framtiden?
I Barcelona eller New York.



Bild från augusti 2010

Höstrea

Skrivet den: 2011-10-20 Klockan: 14:37:40


Sådär ja, då har man beställt lite smått och gott från H&M. Måste passa på när det är rea och allt ju. Köpte även en tröja som inte var på rea men som jag har spanat in hur länge som helst. Tyckte jag förtjänade lite kläder hehe :) Köpte även två söta kuddfodral som blir jättefina i soffan när vardagsrummet är helt färdigt.

Är mycket gladare nu än jag var när jag skrev förra inlägget. Vissa dagar är man inte på topp helt enkelt men nu känns det mycket bättre. Dock ska jag inte sticka under stolen med att jag gärna hade dragit från Malmö och till solen ett tag. Fan vad gött det hade varit med lite sol och bad alltså!

Sueños rotos

Skrivet den: 2011-10-18 Klockan: 14:01:01
Fan alltså, ibland känns allt så jävla tungt bara. Som idag. Vill bara bort. Bort från regnet, bort från alla måsten, bort från Malmö och bort från ångesten.

Ge mig Barcelona eller allra helst Tenerife, nu nu nu!

















Tittar på Tenerife-bilder och gråter en skvätt inombords. Fan vad hjärtat värker av alla underbra minnen, det är lustigt att efter snart tre år känns Tenerife fortfarande mer som mitt hem än vad Sverige någonsin kommer att göra.
RSS 2.0